Chikan Otoko – Переклад завершено

Останніми днями в телеграмі я викладав по одному розділу в день. Це було не тому, що я так повільно перекладав. Це було на той випадок, якщо настане день, коли я не встигну перекласти розділ – щоб день виглядав не порожнім. Але сьогодні очікування закінчується.

Представляємо до вашої уваги розділ 19. 20. 21. і 21.5. Переклад манги “Маньяк” закінчено. І хоч це досі “Переклад вер. 1.0”, який треба буде перечитати і виправити помилки, це не так важливо.
Що важливіше, переклад є і будь-хто вже сьогодні має змогу прочитати цю своєрідну мангу рідною мовою. І це найголовніше.

Ми знову повертаємося до статусу “Уся манга, яку ми перекладали, перекладена до кінця”. Перекладач знову може перепочити. Сходити кудись з родиною, пограти в якісь ігри і почитати на дозвіллі щось нове. Можливо щось з цього нового він перекладе. Можливо це буде щось з того, що порадили йому ви. Це поки невідомо. Поки я просто хочу подякувати усім, хто слідкував за перекладом, хто читав наші оновлення і усім, хто колись прочитає це. Дякую.

Переклад доступний онлайн на manga.in.ua. Поки що лише там.

А якщо ви хочете підтримати перекладача, я нагадую, що ви можете це зробити на Патреоні. Сьогодні у вас є можливість стати першим патроном.

До нових зустрічей!

Comments (0)

› No comments yet.

Залишити відповідь

Allowed Tags - You may use these HTML tags and attributes in your comment.

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> <img src="" alt="">