Переклади манги українською – тепер і в друкованому вигляді!

Хоча більшість наших перекладів поки не відповідають вимогам, за якими їх буде не соромно друкувати, та все ж є деякі томи, які оброблено (на мою скромну думку) досить непогано.

І зараз перед вами один з них!

Манга “Я продав своє життя за десять тисяч єн на рік” – перша з перекладених нами, яка отримала фізичне втілення на справжньому папері.

Це перша “публікація” – але не остання. В подальшому буде роздруковано усі три томи цієї манги. А потім, можливо, буде роздруковано якусь ще мангу.

На жаль, ми не маємо права продавати ці книжки. Для цього потрібно пройти складний процес домовляння з правовласниками, отримати ліцензію на продаж та розповсюдження – забагато для самотнього перекладача, скільки б він не говорив про себе в множині. Але це не означає, що ви, дорогі читачі, не зможете її отримати. Ще й як зможете!

Ця книжка стане першою подякою тим, хто підтримає нас на патреоні! Підпишіться на рівень “Сан” або вище, і ви гарантовано отримаєте цю книжку. Вам потрібно буде лише повідомити нам адресу доставки. Залежно від успіху цієї акції, можливо друк наших перекладів стане регулярною подією. Усе залежить від вас.

Дякуємо, що читаєте наші переклади!

Comments (0)

› No comments yet.

Залишити відповідь

Allowed Tags - You may use these HTML tags and attributes in your comment.

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> <img src="" alt="">