Chikan Otoko – Перші розділи

Вітаємо. Новий переклад, над яким ми зараз працюємо, називається “Chikan Otoko”, або “Маньяк”.

Ілюстрація реальної історії, про яку розповів анонімний дописувач японського анонімного форуму 2ch.net у листопаді 2005 року. Герой розповіді, “Маньяк”, веде самотнє життя отаку і щодня дописує на анонімному форумі. Але одного дня, по дорозі додому, перехожі випадково приймають його за маньяка, який слідкує за невинною дівчино. На щастя, це невеличке непорозуміння швидко розплуталося, але історія цих двох людей лише починала ставати складнішою.

Замість імен, герої цієї розповіді використовують “нікнейми”, такі як “Маньяк” (головний герой), “Розуміння-сан” чи “Окуляри-сан”. Саме так їх називав автор оригінальних дописів на 2ch, щоб зберегти їхню та свою власну анонімність. Англійські переклади оригінальних тредів досі можна прочитати тут.

Манга не ділиться на томи – лише на розділи різної довжини. На даний момент перекладено два розділи з 21-го (не рахуючи двох додаткових).
Прочитати їх можна на manga.in.ua
Слідкувати за оновленнями можна на нашому телеграм-каналі @d_manga

Ну, а якщо вас зацікавила тема анонімних форумів, запрошуємо вас до найстарішого україномовного анонімного форуму, nichan.net!

Comments (0)

› No comments yet.

Залишити відповідь

Allowed Tags - You may use these HTML tags and attributes in your comment.

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> <img src="" alt="">