Я продав своє життя – Третій надрукований том

Третій і останній том манги “Я продав своє життя за десять тисяч єн на рік” тепер також існує на папері!

Ми щиро любимо читати мангу і, не зважаючи на усі труднощі та перешкоди, ми продовжуємо робити що можемо для її українізації. Як і раніше, книжки ці книжки будуть подарунком для усіх патронів потрібного рівня.

Ще на початку цього року переклад манги був для нас хоббі. Але сьогодні я вже ставлюся до цього як до повноцінної роботи. Майже увесь вільний час я витрачаю на те, щоб перекладати. На сьогодні у нас перекладено вже приблизно сімдесят томів різної манги і нові томи викладаються щонайменше по три рази на тиждень. Але й на цьому ми не зупиняємося. Прямо зараз учасники нашого “літнього конкурсу” перекладають ще 10 манг. Хоча, можливо, неправильно було називати цей захід “конкурсом”, адже переможцями тут будуть усі. Усі перекладачі, які успішно перекладуть свою мангу, отримають винагороду (невеличку, але ми обмежені в бюджеті). А після цього читачі також отримають свою винагороду у вигляді збільшеної бібліотеки українізованої манги.

І саме тому ми хочемо попросити вас підтримати нас. Нас усіх. І мене, людину, яка це написала, і усіх перекладачів, які працюють зараз над перекладами.
Нам важлива будь-яка підтримка. Ці гроші підуть в першу чергу на підтримку сьогоднішніх перекладачів, а якщо їх буде достатньо – то і на фінансування майбутніх перекладів.
Наш Патреон: https://www.patreon.com/dmanga
Наша сторінка на Дяка.юа: https://dmanga.diaka.ua/donate
Наш Телеграм: @d_manga
Наш Дискорд: https://discord.gg/s7jjFytKWP

Якщо ж ви не можете чи не хочете підтримати нас копійчиною, ви все одно можете допомогти – читайте наші переклади, залишайте коментарі, розкажіть про нас друзям чи знайомим. Навіть найменша дрібничка може позитивно вплинути на перекладачів і дати їм мотивацію працювати далі.

З вашою допомогою можливо вже у недалекому майбутньому манга українською мовою перестане бути такою рідкістю і стане нормою. Зробимо це разом.

Comments (0)

› No comments yet.

Залишити відповідь

Allowed Tags - You may use these HTML tags and attributes in your comment.

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> <img src="" alt="">