Няторенти

Потроху я буду переносити усі свої торенти з місцевого торенту на няторенти.
Дивно, чому я не зробив так одразу. Не подумав, мабуть.
Воно нічим не буде відрізнятися, так само анонімно, без реєстрації, навіть трекери ті самі будуть. Але на няторентах, всеж, якось відкритіше для публіки, крім того, легше буде підраховувати статистику.
З часом я перетягну туди усі свої торенти, але поки що там лише Вовчиця і Спеції.
Ще треба буде погуглити факи, щоб дізнатися, як встановити лого, типу такої анімешної дівчинки, як, наприклад, тут.

Цікаво, що майже одразу, як я завантажив туди торент, звідти причепилися три лічери (перший в списку — з гуртом, не знаю чому прапор американський). Останній, що Triolan — можливо, також українець, бо Тріолан — це ж є такий інтернет-провайдер у нас, але IP іспанський, тому хз. А от японець і норвежець, здається, справжні. Навіщо їм качати торент, де англійською мовою вказано Ukrainian — не знаю. Може, просто з цікавості. Ну, все одно, якщо будуть сидувати — я лише радий.

Такі справи.

UPD: ідея виправдовує себе. Торенти одразу почали качати, Darker than Black, наприклад, вже качають шість (!) японців, School Days вже хтось роздає (не можу дивитися ідентифікатори сідерів) і тд. Іншими словами, кнопка [N] на головній тепер, можливо, працюватиме цілодобово. У віджет «Зв’язок» праворуч додане посилання на няторенти.

Comments (0)

› No comments yet.

Залишити відповідь

Allowed Tags - You may use these HTML tags and attributes in your comment.

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> <img src="" alt="">