Spice and Wolf (1 сезон + OVA)


Spice and Wolf
Де скачати? — [Hurtom.com] | [Пряме посилання на субтитри]
[Няторенти].
Записи стосовно аніме.

Вовчиця і Спеції — фентезійне аніме про пригоди у світі середньовічної Європи, сповному схованими від ока богами, всюдисущими торговцями і економічними хитрощами.

Любить людина перемагати матір-природу. Навіть селяни з чергової фентезійної глушини віддали перевагу новим посівним технологіям, замість того, щоб покладати надії на богиню-вовчицю на ім’я Холо, яка тисячі років охороняла їх врожай. Зовсім затужила богиня, але стародавній договір відмінити могли тільки люди, які давно про нього забули. І тут раптово її звільнив якийсь Лоуренс — хлопець видний, спритний і кмітливий, адже іншими мандрівні купці й не бувають. В подобі юної дівчини (з дуже милими вушками і хвостом), богиня зробила Лоуренсу пропозицію, від якої він не зміг відмовитися — відвезти її додому, на рідну Північ, пообіцявши, що в програші молодий купець не залишиться. Хлопець і сам був не проти швидше покинути село, де красуня Хлоя, дочка старого друга, в свою чергу запропонувала таке, після чого люди йдуть до шерифа, або до місцевого священика.

Так і вирушили Холо з Лоуренсом потроху на Північ, але дорога їх чекала дальня і неспокійна. Аристократи і священники, комерсанти та поліцейські, кинуті дівчата і місцеві бандити — всім є діло до бідного купця і його дивної супутниці. Волею-неволею мандрівникам доводиться розглядати розгрібати те, у що вони вплутуються.

Загальна інформація
Субтитри розповсюджуються безкоштовно, та якщо ви хочете використовувати цей переклад, вам слід зв’язатися зі мною.
Перекладач: Deimos (net@deimos.org.ua)
Вичитка: Demon (1 епізод), Nika, Sensetivity
Опенінг і останній ендінг: Kazkar Mofy
Обкладинка: Ne3n Gotam
Сайт перекладу: http://deimos.org.ua

Comments (0)

› No comments yet.

Залишити відповідь

Allowed Tags - You may use these HTML tags and attributes in your comment.

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> <img src="" alt="">