Spice and wolf спроба

У мене нове хобі.

За свої переклади я не отримую нічого, перекладаю я для душі. Саме тому, за відсутності сильного стимулу, мабуть, я час від часу кидаю проекти. За таких умов, мабуть, безглуздо братися за те, за що беруся я зараз — так, я взявся перекладати ранобе. Перекладати ранобе, як на мене, важче аніме, але легше манги. Подивимося, як воно в мене піде. Поки що перекладено трішки більше, ніж нічого, 12 тисяч символів (для порівняння, перший том англійською має 366 тисяч символів, та частина, яку я переклав — 13.5 тисяч), але це, так би мовити, перший присіст.
Окремо хочу згадати цю обкладинку — справа у тому, що мій віндоуз зараз майже присмерті, і фотошоп відмовляється працювати. Людина, яку я попросив написати напис на картинці, тим самим створити обкладинку, яку ви бачите вище, виявилася не такою вправною в фотошопі як я (мабуть, дається в знаки  досвід з мангою) і тому годину (рівно!) ми сперечалися, в результаті чого настрій був зіпсований обом (і все одно бажаний результат не був отриманий) ~~ якщо ти це читаєш, вибач Т_Т. Так, до речі, хто не помітив, чимось, типу лого стала картинка з Секаі (можна побачити тут) — робота тієї ж людини.

Ну, кому цікава ранобе, то її можна почитати, скачавши у форматі pdf.
Вичитки тут ще майже немає, коли я закінчу хоча б першу главу, я все перечитаю. А це поки що, як би демоверсія.
А, так, я не збираюся показувати переклад першого тома публіці до того, як він буде остаточно завершений, тому я, можна сказати, просто дражню тих, хто це прочитає. Навіщо? Не знаю, просто так. Бо мені нудно, а завтра я їду до лікарні, де, можливо, залишуся на найближчий тиждень. Інтернету там не буде, тому качаю зараз різне онеме, дорами, книги, які хотів подивитися/прочитати. Можливо дійдуть руки до манги Бліч!, яку я скачав ще хз коли. але так досі й не прочитав. А в решту часу буду перекладати ранобе. Адже сьогодні це ранобе доступне лише японською, англійською і іспанською мовами (ну, з відомих мені. Може десь є переклад івритом чи китайською, я хз). Ну, головне те, що російського перекладу немає, тому переклад, можливо, зустріне користувача.

Ну, такі справи. Адьюс.

Comments (2)

  1. 18:49, 17.01.2012Demon  / Відповіcти

    Переклад непоганий, зустрів лише кілька помилок. Але чому ви вирішили, що російського перекладу немає? От: http://ushwood.narod.ru/saw/SaW_rus_v1_prologue.htm

    • 18:25, 18.01.2012deimos  / Відповіcти

      @Demon
      А, точно. Винуватий, подивився спочатку по найпопулярніших трекерах.
      Свій англійський варіант скачав за няторентів, наприклад.

Залишити відповідь

Allowed Tags - You may use these HTML tags and attributes in your comment.

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> <img src="" alt="">