Босоногий Ген — офіційне видання манги українською


Мало хто міг подумати, але, як виявилося, манга українською таки видається. Це видання поки що слабке і невпевнене, але воно таки живе. І ось, екземпляр такого новонародженого дива я зараз тримаю в руках. Це манга Накадзави Кеіджі Босоногий Ген.

null

Манга віддзеркалена (читається зліва направо), усі імена передані Полівановим, жодних -кунів та -тянів, поруч з іншими японізмами на перший погляд немає. Ні про яке вирівнювання автори, мабуть, не чули, усі репліки написані Times New Roman, але, тим не менш, читається все досить легко і приємно, а це головне.



Замовити книжку можна тут.

До речі, ходять чутки про другий том. Видавачі зрозуміли свої помилки, і взяли класичний манга-шрифт, відцентрували, а читається вона тепер зправа наліво. Хоч другий том з’явився через два роки після першого, якийсь рух все ж є, і то вже добре. Де можна купити другий том я не знаю. Але перший том коштував мені 25 гривень (плюс 15 за пересилку до Харкова, киянам буде дешевше), а це досить непогано — завезена з Росії манга коштує у нас від 50 гривень.
До речі, в нашому єдиному в Харкові аніме-магазині цієї манги не було. Мабуть, нерентабельно. До книжкових магазинів я давно не заходив, але там зазвичай нічого, крім нарути з десу нотою немає, тому сумніваюся, що там ця манга є.

Далі фото з блогу amaya_arashi:

Comments (2)

  1. 08:29, 16.03.2012Анонім  / Відповіcти

    власне 2 том на тому ж якабу лежить

  2. 13:52, 16.03.2012Demon  / Відповіcти

    “Принцеса Ай” раніше вийшла українською. Та й манхва є.

Залишити відповідь

Allowed Tags - You may use these HTML tags and attributes in your comment.

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> <img src="" alt="">